İZMİR / BUCA - Süleyman Şah Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2324202094
Gaziosmanpaşa Cd. No.112 35160 Buca/İzmir
Vizyon
Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına , anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlakı, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş ayrıca öğrencilerin, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi ve disiplinli ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş birer vatandaş olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Kalorifer - Kömür yakıtlı